на живо

Бурабя: Събличането на фланелките е непростимо

"Поздравявам феновете, които ни подкрепят въпреки резултатите", каза футболистът на "Левски"

Lap.bg

Футболистът на "Левски" Мехди Бурабя изрази остро недоволството си от действията на феновете на "Левски" след загубата с 0:3 от ЦСКА в последното за сезона Вечно дерби за настоящия сезон.

След последния съдийски сигнал привържениците на "сините" нахлуха на стадиона и се опитаха да съблекат фланелките на играчите. Бурабя беше сред атакуваните, но остана по екип, за разлика от неговия съотборник Александър Александров. 

Ултрасите на "Левски" обградиха клубния автобус и на стадион "Георги Аспарухов", където потърсиха сметка за незадоволителното представяне на играчите в последните срещи.

"Случилото се след мача е непростимо. Насилието няма място на стадиона и във футбола! Въпреки тежките времена, неприкосновеността на играчите не може да се нарушава. Бих искал да поздравя истинските фенове, които продължават да подкрепят отбора, въпреки резултатите", написа французинът във "Фейсбук".

След загубата от ЦСКА, "сините" остават на трето място в класирането. За да играят в европейските турнири пък те първо трябва да победят "Верея".