на живо

Бусато: ЦСКА е голям тим и в Европа, продължаваме да вярваме (ВИДЕО)

"Тази вечер не бяхме на нивото от мача срещу "Рома", призна вратарят на ЦСКА

Бусато: ЦСКА е голям тим и в Европа, продължаваме да вярваме (ВИДЕО)

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато призна, че тази вечер отборът не бе на нивото от мача срещу "Рома", а допуснатите грешки позволиха на съперника да сложи точка на спора още преди почивката. Бразилецът и съотборниците му обаче продължават да вярват в класирането напред, въпреки загубата с 0:3 от "Йънг Бойс" - втора за "армейците" в груповата фаза на Лига Европа през настоящия сезон.

"Много съм тъжен за резултата. Ние дойдохме тук, за да спечелим или да се върнем в София с 1 точка. Противникът бе по-силен от нас през първото полувреме и тогава се получи резултатът. Нямахме сили да реагираме през второто полувреме.

Снимка: Getty Images

"Ние сме един отбор. Когато губим - губим всички, когато печелим - печелим всички. В защита не бяхме както срещу "Рома". Дадохме много празни пространства на противника, той се възползва от тях и отбеляза головете."

"Продължаваме да вярваме. Тази фланелка е велика! ЦСКА е голям тим и в Европа. Надявам се силата на тази фланелка да ни помогне занапред.", завърши стражът на "червените".