на живо

"Цървена звезда" иска Десподов при едно условие

Нападателят може да заиграе на "Мала Маракана"

Lap.bg

Футболист номер 1 на България за 2018 г. - Кирил Десподов, може да заиграе в сръбския гранд "Цървена звезда". Информацията е на медии в западната ни съседка

Условието е едно - тимът да влезе в групите на Шампионска лига. Всъщност "звездашите" са близо до подобно постижение за втора поредна година, след завършиха 2:2 с "Йънг Бойс" в първия мач от плейофите в турнира, който се игра в Швейцария. Реваншът е утре (27 август). 

При успех на "Звезда" се очаква част от играчите да бъдат продадени в чужбина, в това чисто нападателят Ел Фарду Бен. На негово място може да пристигне Десподов.

3а българина това би била благоприятна развръзка на ситуацията в неговия "Каляри". От клуба искаха да го преотстъпят на втородивизионния "Кротоне". Той обаче не пожела да напусне елита на Италия. В социалните мрежи самият Десподов заяви, че продължава да бъде собственост на "Каляри".

Според сръбските медии трансферната цена на българина е 3 млн. евро. Те ще бъдат налични в клубната каса, ако "Цървена звезда" влезе в групите на най-силния европейски клубен турнир.