на живо

"Байерн" и "Атлетико" Мадрид приковават погледите в Шампионската лига

Всички осем срещи ще бъдат излъчени в каналите на bTV Media Group

Reuters

Шампионската лига се завърна с красиви изпълнения, интересни положения и донякъде изненадващи голмайстори, а тази вечер шоуто продължава с още осем двубоя. Всички срещи ще бъдат излъчени в каналите на bTV Media Group, а коментарното ни студио започва точно в 19:30 ч. по bTV Action.

Във втория ден от груповата фаза на сцената излиза носителят на трофея "Байерн" Мюнхен, който ще се изправи срещу винаги непредвидимия "Атлетико" Мадрид на Диего Симеоне. Неприятната новина за Ханс-Дитер Флик е положителният тест за COVID-19 на Серж Гнабри, но треньорът има опции в лицето на Дъглас Коста и Кингсли Коман. Срещата е от 22 ч. и ще бъде излъчена по bTV Action.

Снимка: Reuters

Английският шампион "Ливърпул" гостува на "Аякс", като и този двубой със сигурност ще бъде доста любопитен за наблюдаване с оглед на проблемите в състава на Юрген Клоп. Върджил ван Дайк е аут за няколко месеца, след като през уикенда вратарят на "Евертън" Джордан Пикфорд извърши изключително грубо нарушение срещу него. Жоел Матип също е с травма и така единственият наличен централен защитник е Джо Гомес. По всяка вероятност германският мениджър ще направи вътрешна рокада и Фабиньо ще влезе в сърцето на отбраната. Гледайте "Ливърпул" - "Аякс" от 22 ч. по RING. 

Снимка: Reuters

"Реал" Мадрид приема "Шахтьор" Донецк от 19:55 ч. по bTV  Action. Белия балет се надява на лесна победа, но украинският тим не е за подценяване и неведнъж е показвал зъби в Европа.

По същото време по RING "РБ Залцбург" приема "Локомотив" Москва.

Друг от фаворитите за трофея "Манчестър Сити" се изправя срещу "Порто". "Гражданите" ще са без Кевин де Бройне, а тази среща ще бъде излъчена от 22 ч. на Voyo.bg.

Снимка: Reuters

По същото време, отново на онлайн платформата Voyo.bg e срещата между "Интер" и "Борусия" Мьонхенгладбах. "Нерадзурите" не крият своите амбиции в Шампионската лига, но пък германците винаги са готови на изненади.

В последните два мача от 22 ч. - Божидар Краев и неговият "Мидтиланд" приемат у дома "Аталанта", а "Олимпиакос" е домакин на "Олимпик" Марсилия.

Всички шест късни двубоя ще бъдат излъчени в комбинирано предаване на живо, безплатно и без регистрация на платформата Champions TV на нашия сайт btvnovinite.bg от 22 ч.