на живо

Българските голове в Шампионската лига: Епизод 1 (ВИДЕО)

Димитър Бербатов, Христо Стоичков, Стилиян Петров и Мариян Огнянов в прегръдките на съотборниците си

Българските голове в Шампионската лига: Епизод 1 (ВИДЕО)

Знаете ли кой е авторът на първия български гол в Шампионската лига? А колко попадения има най-резултатният наш сънародник в турнира на богатите? Досещате ли се кога за последно роден футболист е ликувал като голмайстор, след като е чул незабравимия химн? 

Отговорите на тези и други подобни въпроси ще получите във видеото. Представяме ви първия епизод на “Българските голове в Шампионската лига”!

В него ще видите попаденията на Христо Стоичков по време на най-резултатната му кампания в турнира, когато извежда “Барселона” до финала в Атина.

Ще ви покажем най-зрелищния гол на Димитър Бербатов в Шампионската лига, както и всичките му попадения като футболист на “Байер” Леверкузен.

Ще ви върнем и към дебютния мач на Стилиян Петров в надпреварата и първия гол, реализиран от български отбор в груповата фаза - звездния момент на Мариян Огнянов с екипа на “Левски”.

А ако искате да гледате още българска футболна радост от Шампионската лига, то с запише в календара датата 24 май! Тогава по RING ще може да видите втори епизод от тази звездна селекция!