на живо

Оспорвани сблъсъци разплитат възлите в Шампионската лига

"Ливърпул" приема "Наполи", а "Барселона" - "Борусия" Дортмунд

Getty Images

След ПСЖ, "Байерн" Мюнхен и "Ювентус", късно снощи своето място на 1/8-финалите в Шампионската лига намериха "Манчестър Сити", "Реал" Мадрид и "Тотнъм". Тази вечер надпреварата в най-вълнуващия клубен турнир продължава с нови осем мача, които ще бъдат излъчени на живо в каналите на bTV Media Group.

В пета група "Ливърпул" приема "Наполи", а победа ще класира съответния отбор напред. Има шанс и двата тима да продължат към елиминациите, но това ще се случи само ако "РБ Залцбург" не спечели срещу "Генк". Срещата "Ливърпул" - "Наполи" е от 22 ч. и ще бъде излъчена на живо по RING. 

Снимка: Getty Images

Несъмнено другият най-оспорван сблъсък тази вечер ще бъде в шеста група. "Барселона" посреща "Борусия" Дортмунд на "Камп Ноу", а победителят от този мач си гарантира 1/8-финал. Равенството също устройва каталунците, но при положение, че "Интер" не победи "Славия" Прага. При загуба "нерадзурите" ще загубят всички шансове за продължаване напред.

Снимка: Getty Images

Гледайте от 22 ч. "Барселона" - "Борусия" Дортмунд по bTV Action и "Славия" Прага - "Интер" по Voyo.bg.

В седма група всичко е възможно. Там на теория всеки има шансове, макар че "РБ Лайпциг" е с леко предимство и може още тази вечер да се класира, ако не загуби от "Бенфика", или ако "Зенит" не победи "Олимпик" Лион. "Хлапетата" също могат да се класират днес, ако победят руския шампион. Двубоят между "Зенит" и "Олимпик" Лион е от 19:55 ч. и може да го гледате пряко по RING.

Снимка: Getty Images

В последната осма група отборите на "Челси", "Валенсия" и "Аякс" са с по 7 точки след първите 4 кръга. "Прилепите" посрещат лондончани на "Местая", а победителят ще си гарантира място на 1/8-финалите. Срещата ще бъде излъчена по bTV Action от 19:55 ч.

В другия мач "Лил" е домакин на "Аякс". Французите вече загубиха шанс за класиране, докато холандците се нуждаят от всяка точка, която могат да измъкнат в битката за челните две места. Този двубой може да гледате от 22:00 ч. по Voyo.bg.

Всички късни мачове от 22:00 ч. ще бъдат излъчени в комбинирано безплатно предаване на нашия сайт btvnovinite.bg чрез платформата Champions TV.