на живо

Без Краев "Мидтиланд" изпусна "Славия" Прага в първия мач от плейофите за ШЛ

Интригата остава за реванша след седмица

Без Краев "Мидтиланд" изпусна "Славия" Прага в първия мач от плейофите за ШЛ

"Славия" Прага и "Мидтиланд" не си вкараха голове в първия мач от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. За разлика от предишните два кръга, в тази среща българският национал Божидар Краев остана на резервната скамейка за датския тим и не се появи в игра.

Двубоят в Прага бе доста равностоен, а чисти голови положения пред двете врати липсваха. Гостите могат малко повече да съжаляват, тъй като в 85-ата минута Ондрей Колар спаси опасен изстрел на капитана Ерик Святченко, а в последните секунди отново Колар запази нулевото равенство след коварен рикошет.

Така интригата в този сблъсък остава за реванша в Дания, където ще стане ясно и дали България ще има представител в групите на Шампионската лига за първи път от три години насам.

Снимка: Reuters

В другите плейофи тази вечер "РБ Залцбург" направи решителна крачка към второ поредно участие в групите на най-авторитетния клубен турнир, след като победи като гост "Макаби" Тел Авив с 2:1. "Краснодар" пък спечели с 2:1 домакинството си на ПАОК. Реваншите са след седмица.

Утре вечер каналите на bTV Media Group ще ви покажат останалите три мача от плейофите. От 22 ч. "Гент" приема "Динамо" Киев по bTV Action, а на RING ще бъде излъчена срещата между "Олимпиакос" и "Омония" Кипър. На Voyo.bg пък може да гледата "Молде" - "Ференцварош". Коментарното ни студио започва в 21:30 ч.