на живо

"Челси" и "Реал" Мадрид в решителна битка за големия финал

Гледайте реванша от полуфиналите от 21:30 ч. по bTV Action

Reuters

"Челси" и "Реал" Мадрид ще определят съперника на "Манчестър Сити" на финала в Шампионската лига. Късно снощи "гражданите" елиминираха "Пари Сен Жермен" и за първи път в историята си ще се борят за трофея.

"Челси" и "Реал" завършиха 1:1 в първата среща, но лондончани имат леко предимство заради гола си на чужд терен. Реваншът тази вечер е от 22 ч. на живо по bTV Action. Коментарното ни студио започва половин час по-рано.

Отборът на Зинедин Зидан не е стигал финал от 2018 г., когато в Киев победи "Ливърпул" с 3:1. "Готови сме да се борим до смърт за място във финала. Определено ще страдаме в този мач, така беше и преди седмица. За мен е важно какво ще направим с топката. Свалям шапка на моя отбор за това, което прави", каза френският специалист преди мача.

Снимка: Reuters

Добрата новина за Кралския клуб е завръщането в състава на капитана Серхио Рамос. Защитникът отпътува с тима за Лондон, но не е играл от средата на март заради контузия.

Единственият проблем в съперниковия отбор е отсъствието на Матео Ковачич.

"Най-голямото предизвикателство е да забравим резултата от първия мач. За мен сблъсъкът започва отначало от 0:0. Не познавам друг начин, по който да се подготвяме за двубой. Това, което искаме, е да печелим мачове", каза Томас Тухел.