на живо

"Челси" с нова крачка към елиминациите в Шампионската лига (ВИДЕО)

Трета победа за "сините" в груповата фаза

"Челси" с нова крачка към елиминациите в Шампионската лига (ВИДЕО)

"Челси" е все по-близо до осминафиналите в Шампионската лига. "Сините" победиха с 1:0 "Малмьо" и се изравниха по точки с "Ювентус", който по-късно тази вечер приема "Зенит".

Тимът на Томас Тухел запази чиста мрежа в трети мач от началото на груповата фаза, а победата е седма поредна във всички турнири.

Снимка: Reuters

Единственото попадение в срещата бе отбелязано от Хаким Зиеш в 56-ата минута. Това е първи гол за бившия играч на "Аякс" в Шампионската лига през този сезон. Освен това Зиеш изравни бившия футболист на "Арсенал" Маруан Шамах в класацията за най-много голове на марокански играч в турнира - осем.

Лондончани изцяло доминираха в срещата, а над всички в състава на "Малмьо" бе вратарят Йохан Далин, който направи 9 спасявания.

Снимка: Reuters

В другата ранна среща Флориан Кофелд направи запомнящ се дебют в Шампионската лига. Бившият треньор на "Вердер" Бремен записа втора поредна победа с "Волфсбург". След като през уикенда спечели при дебюта си с "вълците" в Бундеслигата, Кофелд изведе тима и до първи успех в Шампионската лига през този сезон - с 2:1 срещу "Залцбург".