на живо

Дамбраускас: Не идваме от плажа, цял месец се готвим за "Шахтьор" Солигорск

В сряда "Лудогорец" започва похода си към групите на Шампионската лига

ludogorets.com

Треньорът на "Лудогорец" Валдас Дамбраускас смята, че отборът му е достатъчно готов за първия си мач от новия сезон. В сряда от 20 ч. шампионите приемат беларуския "Шахтьор" Солигорск в първа среща от квалификациите за Шампионската лига.

"След като разбрахме противника, който ни се падна на жребия, смея да твърдя, че събрахме доста информация и сме подготвени добре за тях. В крайна сметка е важна мотивацията на футболистите и това, което те ще покажат на терена", каза Дамбраускас.

"В Австрия на нашия лагер показахме, че играем все по-добре. Последният ни мач срещу ЛАСК беше най-добрият и показахме израстване. Ние не идваме от плажа, подготвяхме се един месец за този мач и трябва да покажем разликата на терена", каза още треньорът на "Лудогорец".

Капитанът Антон Недялков добави, че отборът трябва да се постарае да се върне към най-добрите си мачове.

"Миналият сезон не беше много сполучлив за нас. Искам да се постараем и да изглеждаме много по-добре. Трябва да си върнем лицето. Този месец не беше докрай достатъчен, но разбрахме как трябва да реагираме във всяка една ситуация", посочи защитникът.