на живо

Феновете на "Реал" бесни на усмихнатия Азар (ВИДЕО)

Белгиецът не изглеждаше съкрушен след отпадането на неговия тим от Шампионската лига

Феновете на "Реал" Мадрид със сигурност са тъжни след отпадането на тима им на полуфинал в Шампионска лига. "Белите" загубиха реванша срещу "Челси" с 0:2 и с общ резултат 1:3 приключиха участието си в надпреварата без да могат да се борят за 14-та титла в историята си.

И докато със сигурност настроението на феновете с големи очаквания е доста минорно, а вероятно и на треньора Зинедин Зидан и футболистите, един от играчите на "Реал" прие загубата на "Стамфорд Бридж" със... смях.

Снимка: Reuters

Еден Азар беше уловен от камерите след мача как разменя любезности с бившия си съотборник Курт Зума и вратаря на "Челси" Едуард Менди. Тримата дори се смееха в доста приповдигнато настроение.

Феновете на "Реал" бяха категорични в социалните мрежи - такова поведение е недопустимо след загуба!

Еден Азар пристигна на "Сантяго Бернабеу" именно от "Челси" през лятото на 2019 г. Той обаче не успя да се наложи в състава, въпреки впечатляващата сума, платена за него - 146 млн. евро. 

Снимка: Reuters

Откакто носи бялата фланелка той е играл в 40 мача, в които е вкарал само 4 гола, а в срещата с "Челси" не впечатли, въпреки че беше титуляр и игра почти 90 минути.