на живо

Класиките от Шампионската лига - тази вечер по RING

Гледайте отново 3 от най-атрактивните мача в историята на турнира от 21:00 ч.

uefa.com

Осминафиналите през 2005 г. - "Барселона" гостува на доминанта в Англия "Челси", при това след победа с 2:1 в Испания. Каква магия направи Жозе Моуриньо? И как се справи в отсъствието на своята звезда в нападение Дидие Дрогба?

11 години по-късно резултатът 4:2 отново светеше на таблото в Шампионска лига. След непредвидимото 2:2 в първия осминафинал между "Байерн" Мюнхен и "Ювентус", баварците сътвориха една истинска магия и един от най-незабравимите обрати!

Снимка: Getty Images

През 2013 г. "Борусия" Дортмунд гледаше с увереност към финала, след като разби "Реал" Мадрид с 4:1 у дома. Вечер, в която Роберт Левандовски бе все така неудържим и отбеляза всички попадения за германците. Но драмата в края на реванша бе пълна...

Липсва ли ви футболът? Искате ли да си припомните емоциите от сблъсъците между най-добрите клубове в Европа, докато чакаме ситуацията с коронавируса да се нормализира?

Снимка: БГНЕС

Ако отговорът е "Да!", тогава сядайте пред телевизорите днес (16 април) и пускайте RING

От 21:00 ч. ще ще имате възможност да гледате най-интересните сблъсъци от най-силния европейски клубен турнир! Куп голове, пропуски, противоречиви ситуации, сблъсъци на терена - класиките от Шампионската лига оживяват отново, за да ви припомнят трепета от футболните емоции.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Именно тези три мача ще ви припомним днес (16 април), а всеки четвъртък от 21:00 ч. по RING ще може да гледате още такива класически сблъсъци!

Затова си останете вкъщи и се забавлявайте с класическите мачове от Шампионската лига!

Всеки четвъртък, от 21:00 ч., по телевизия RING!