на живо

Класиките от Шампионската лига - тази вечер по RING

Припомнете си изгряването на Килиан Мбапе, феноменалния обрат на "Депортиво" Ла Коруня и завръщането на Пеп Гуардиола на "Камп Ноу"

Reuters

На нас футболът ни липсва. И то много! Затова решихме да прекараме времето без любимата игра, припомняйки си част от класическите двубои в Шампионската лига.

Всеки четвъртък от 20:00 ч. телевизия RING излъчва разширени репортажи от три мача, оставили своя голям отпечатък върху надпреварата.

През 2017 година цяла Европа говореше за вдъхновения тим на "Монако" и раждането на една нова звезда - Килиан Мбапе. По пътя към полуфиналите в Шампионската лига, амбициозният френски тим срещна сериозно препятствие още на осминафиналите, а тази вечер ще ви покажем най-интересното от срещата на "Етихад".

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

През 2004 година "Милан" бе отборът, с който всички се съобразяваха. Затова не беше изненада победата с 4:1 срещу "Депортиво" Ла Коруня в първия мач от 1/4-финалите в Шампионската лига. Но феноменалният обрат на реванша... за него се говори и до днес.

През 2015 година Пеп Гуардиола се завърна на "Камп Ноу", но като треньор на "Байерн" Мюнхен. Каталунци и баварци спретнаха зрелище в полуфиналния реванш, достойно само за най-голямата клубна сцена.