на живо

Манчестър Сити - Байерн Мюнхен, Шалке - Челси и още 4 срещи онлайн по ChampionsTV

Гледайте всички срещи от Шампионска лига онлайн на http://btvnovinite.bg

Манчестър Сити посреща Байерн Мюнхен тази вечер в Шампионска Лига. Това ще е особено интересен мач с оглед на класирането на Манчестър Сити в група Е на турнира. Отборът е на последното място в групата, докато Байерн Мюнхен вече си осигури класирането за следващата фаза.

Футболният маратон започва по bTV Action във вторник, 25 ноември от 19:00 часа. Първо ще бъде излъчена срещата ЦСКА Москва - Рома, а в 21:00 часа програмата продължава със студио и след него с двубоя Манчестър Сити - Байерн Мюнхен. По същото време можете да наблюдавате Апоел срещу Барселона по RING.BG. Водещ на студиото ще бъде Крум Савов.

На btvnovnite.bg можете да следите безплатно най-интересното от всички срещи с комбинираното предаване в реално време - Champions TV. Излъчването на Champions TV започва след 21:30 часа и ще можете да следите всички срещи. На полувремето можете да гледате онлайн обзори на всички срещи, а след края на мачовете и пълни репортажи. Продължава и играта Heineken Voice The Game, където фенове могат да станат коментатори в Шампионска Лига.

На btvnovnite.bg можете да видите и всички голове и репортажи от срещите по време на и след техния край.