на живо

Неймар: Ако не си щастлив, трябва да си тръгнеш

Бразилецът дава всичко от себе си за ПСЖ

Неймар няма намерение да си тръгва от "Пари Сен Жермен". Бразилецът е фокусиран върху печеленето на трофеи с парижани и не смята, че скоро ще напусне "Парк де Пренс".

През лятото "Барселона" показа голям интерес към връщането на нападателя на "Камп Ноу", но двата клуба не успяха да се разберат и в крайна сметка Неймар остана в Париж.

"Защо бил искал да напусна ПСЖ? Аз съм част от клуба и давам 100%", каза звездата на тима пред France Football.

"Ще дам всичко от себе си на терена, за да печеля с ПСЖ. Никого не съм искал да нараня, но аз разсъждам така - ако не си щастлив, трябва да си тръгнеш", добави той.

Неймар поясни, че причината да си тръгне от "Барса" преди два сезона не е Лионел Меси: "Тръгнах си, защото исках нови цели. Няма нищо общо със "Златната топка" или с това, че съм в един отбор с Лионел Меси. Той е невероятен футболист. Най-добрият, с когото някога съм играл. Не е изненада, че има шест "Златни топки". Трябва да има отделна "Златна топка" само за него. Винаги ще обичам Меси.", каза бразилецът.

Той сподели и какви са бъдещите му цели: "Искам да спечеля Шампионската лига с ПСЖ, но по-голямото ми желание е да стана световен шампион с Бразилия. Би било страхотно да спечеля и "Златната топка", но това не ме притеснява. Може да се случи... може и да не случи", добавя Неймар.