на живо

Разклатеният "Ювентус" застава на пътя на "Челси"

Гледайте всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване на нашия сайт

Reuters

Разклатеният след напускането на Кристиано Роналдо "Ювентус" се изправя срещу европейския шампион "Челси" в един от най-интересните мачове от днешната програма на Шампионската лига.

Двата тима се срещат тази вечер от 22 часа на "Алианц стейдиъм" в Торино, а срещата може да гледате на живо по bTV Action.

Снимка: Reuters

От началото на сезона "бианконерите" са доста колебливи. В първите си четири срещи в Серия "А" бяха спечелили едва две точки. След това тимът на Масимилиано Алегри успя донякъде да влезе в ритъм с два поредни успеха.

Междувременно "Челси" започна впечатляващо във Висшата лига с пет мача без загуба. Тимът на Томас Тухел загуби единствено от "Манчестър Сити" в последния уикенд.

Снимка: Reuters

В първата си среща в Шампионската лига "Ювентус" победи "Малмьо" с 3:0. "Челси" също записа успех - 1:0 над "Зенит" в Лондон.

И двата тима имат проблеми около своите състави. "Ювентус" не може да разчита на Пауло Дибала, а под въпрос са Алваро Мората и Адриен Рабио.

"Челси" ще е без Н'Голо Канте, който е с коронавирус. С контузии са Кристиан Пулишич, Мейсън Маунт и Рийс Джеймс, а Жоржиньо е под въпрос.

Снимка: Reuters

В другия интересен мач днес "Манчестър Юнайтед" приема "Виляреал" на "Олд Трафорд". Този двубой се явява повторение на финала в Лига Европа от миналия сезон, когато испанците победиха след изпълнение на дузпи.

В първия кръг на Шампионската лига "червените дяволи" претърпяха поражение от "Йънг Бойс" след обрат. "Виляреал" стигна до 2:2 срещу "Аталанта" на своя стадион. Този двубой може да гледате по RING от 22:00 ч.

Коментарното ни студио започва в 19:00 ч. по bTV Action, като в 19:45 ч. ще излъчим два мача - "Аталанта" - "Йънг Бойс" по bTV Action и "Зенит" - "Малмьо" по RING.

От 22:00 ч. на Voyo.bg. ще бъдат излъчени още две срещи: "Байерн" Мюнхен - "Динамо" Киев и "Бенфика" - "Барселона"

На btvnovinite.bg можете да следите безплатно най-интересното от всички шест късни срещи в Шампионската лига с комбинираното предаване в реално време – Champions TV. Излъчването на Champions TV започва тази вечер в 21:55 ч. 

Всички шест мача, които може да гледате на Champions TV са: "Ювентус" - "Челси", "Манчестър Юнайтед" - "Виляреал", "Байерн" Мюнхен - "Динамо" Киев, "Волфсбург" - "Севиля", "Залцбург" - "Лил".