на живо

Роналдо: Ние сме "Манчестър Юнайтед" и никога няма да спрем да се борим!

Португалецът с публикация в социалните мрежи след успеха над "Виляреал"

Reuters

Голямата звезда на "Манчестър Юнайтед" Кристиано Роналдо публикува емоционално съобщение след победата над "Виляреал" с 2:0 в Шампионската лига.

Португалецът вкара първия гол в 78-ата минута, а трите точки гарантираха на "червените дяволи" класиране за следващата фаза. Второто попадение бе на Джейдън Санчо, който се разписа за първи път от трансфера си в английския тим.

"Винаги е страхотно да играеш в Испания, очарователно е да печелиш в Испания, удовлетворяващо е да вкарваш в Испания - страната, в която винаги съм се чувствал специален. Поздравявам момчетата за отличната победа, която ни постави там, където ни е мястото. Ние сме "Манчестър Юнайтед" и никога няма да спрем да се борим за клуба. Давайте, Дяволи!", написа голмайсторът в "Инстаграм".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Роналдо е автор на последните четири гола на "Манчестър Юнайтед" в Шампионската лига, а попадението му срещу "Жълтата подводница" е трето, което отбелязва в последните 15 минути на мач в турнира през този сезон.

Снимка: Reuters

"Юнайтед" спечели при дебюта на временния мениджър Майкъл Карик, който замени уволнения преди дни Оле Гунар Солскяер. Бившият футболист на "червените дяволи" е първият англичанин, който стартира с успех начело на тима от Уолтър Крикмайер през ноември 1931 г.