на живо

Роналдо промени менюто в "Юнайтед", съотборниците му негодуват

Диетата на нападателя не се харесва на всички "червени дяволи"

https://www.instagram.com

Кристиано Роналдо се завърна в "Манчестър Юнайтед" и напълно очаквано взе контрола в свои ръце. Привличането на 36-годишния нападател имаше моментален финансов ефект. За отрицателно време бяха продадени негови тениски за милиони евро, а еуфорията сред феновете заради обещанията му за титли няма как да бъде по-голяма.

Но не всички на "Олд Трафорд" приемат с лекота промените, които съпътстваха пристигането на Роналдо.

Освен че оставя своя отпечатък в съблекалнята, португалската суперзвезда вече налага мнението си и за храната, която трябва да се консумира.

Всеизвестен факт е, че носителят на пет "Златни топки" спазва стриктен хранителен режим. Той вече е информирал готвачите на "Юнайтед" за нуждите и предпочитанията си, но има доста недоволни от различните ястия в менюто.

Снимка: Reuters

"На него тази храна му харесва и върши работа за диетата му, но на останалите не им харесва. Кристиано е много фокусиран върху целите си, а готвачите просто се опитват да помогнат", казва източник от тима пред британски таблоид.

Едно от ястията в новото меню е бакалхау - португалски рибен специалитет от сушена и осолена треска с яйца. Португалецът обича и октопод. Не пие алкохол и се храни по шест пъти на ден.

Снимка: https://www.instagram.com

Дори на 36 Кристиано Роналдо е пределно мотивиран да продължава да подобрява рекорд след рекорд. Той се разписа още при завръщането си в Англия, а след това и при повторния си дебют за "червените дяволи" в Шампионската лига (загуба с 1:2 от "Йънг Бойс").

И е устремен към ново върхово постижение. В сряда (29 септември) "Манчестър Юнайтед" е домакин на "Виляреал" в мач от втория кръг на Турнира на богатите. Ако играе, както се и очаква, то португалецът ще подобри рекорда на Икер Касияс (176) от най-много мачове в Шампионската лига.  

Срещата ше бъде излъчена на живо по RING от 22 ч.