на живо

Шефът на ПСЖ беснее в коридорите на "Бернабеу": Ще ви убия!

Насер Ал-Келайфи потърсил обяснение за евентуално нарушение срещу Донарума при първия гол на Карим Бензема от "Реал" Мадрид

Шефът на ПСЖ беснее в коридорите на "Бернабеу": Ще ви убия!

В "Пари Сен Жермен" приемат много тежко отпадането от "Реал" Мадрид на осминафиналите в Шампионската лига. Френският гранд водеше с 1:0 след първия мач, Килиан Мбапе добави още един гол, но след това Карим Бензема се развихри за "белите" и наниза 3 попадения, които осигуриха продължаване напред за тима му. 

След срещата треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино пръв изрази недоволство заради евентуално нарушение на нападателя на "Реал" срещу вратаря Джанлуиджи Донарума при първото попадение. Въпросът за неотсъдения фаул е повдигнал и президентът на клуба Насер Ал-Келайфи, при това с недопустим тон и нахлувайки в стаята на делегата. 

Снимка: Reuters

След мача той слязъл в коридорите на "Сантяго Бернабеу" заедно с охраната си, опитал без успех да влезе при съдиите, а след това нахлул при Мигел Давила, който описвал случилото се на стадиона в доклада си. Според "Марка", Ал-Келайфи е изведен от там с полиция. 

Снимка: Reuters

Катарският бизнесмен все пак срещнал рефера Дани Макели и му поискал обяснение. Журналистката от канала "Мовистар" - Моника Марчанте, твърди, че той е използвал нецензурни думи и дори е заявил на испански "Ще ви убия!".

Потвърждение за случката от двата тима няма.