на живо

Ултрасите на ПСЖ искат Насер Ал-Хелайфи да си ходи

Недоволство след отпадането на 1/8-финалите в Шампионската лига

Поредното ранно отпадане от Шампионската лига преля чашата на търпението на част от феновете на "Пари Сен Жермен". Въпреки че парижани имат в редиците си звезди като Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе, тимът на Маурисио Почетино отпадна още на 1/8-финалите... далеч преди финала и бленувания трофей.

Недоволството на привържениците не е само към футболистите, а и към ръководството, начело с президента Насер Ал-Хелайфи.

Членовете на ултрас групата "Collectif Ultras Paris" излязоха с декларация, с която призовават останалите фенове да се обединят по време на домакинския мач срещу "Бордо" от Лига 1 и всички заедно да покажат разочарованието си от случващото се с ПСЖ.

"Молим всички присъстващи фенове на клуба да се присъединят към нас в нашите мирни действия. Ние нямаме къса памет. Знаем, че завръщането ни се дължи на президента Насер Aл-Хелайфи, няма нищо лично срещу него, но е ясно, че той не е точният човек за президент на клуба.", пише в позицията на запалянковците.

"Ситуацията сега изисква пълна реорганизация на всички нива и ежедневно присъствие на президента", се добавя в изявлението.