на живо

Часове преди финала: Във Франция разчитат на Кики и Павар (ВИДЕО)

"Петлиете" се целят във втората звезда на емблемите

Французите ще победят с 3:0 хърватите на финала на световното първенство, а головете най-вероятно ще са дело на Кики и Павар!

Прогнозата дойде от подножието на Айфеловата кула специално за bTV от група привърженици, които нямат търпение мечтаният мач да започне. Франция е футбол! Очаква се милиони да посетят фен зоната и да празнуват до ранни зори при добро развитие на мача за "петлите".

Запалянковците очакват много от... Кики. Младият Килиан Мбапе е една от перлите на шампионата и мрази да го наричат с този прякор, но пък ще прости, ако на гърдите му довечера блести златен медал.

Колегата му Бенжамен Павар показа топовния си удар срещу Аржентина. Феновете очакват отново да го направи в хърватската врата, за да могат да добавят още една звезда към емблемите си.

За сега "петлите" имат само една световна титла, спечелена преди точно 20 години на родна земя. За това френската преса очаква от футболните любимци на страната да изиграят "Мача на живота си".

Всички ще гледат зрелището! В големите градове вече са обособени огромни фен зони. В Париж например, мачът ще се гледа на 3 екрана. 

В малките градчета също се вълнуват. В родното място на Мбапе - градчето Бонди, местните ще се съберат на стадиона. 

Напрежението е огромно! Всичко ще стане ясно до часове!