на живо

"Черно море": Никой не е удрял играчи на "Славия". Бой не е имало!

Варненци разказаха своята версия за скандала пред bTV

Lap.bg

Ръководството на "Черно море" категорично отрече пред bTV твърденията на президента на "Славия" Венцеслав Стефанов, че след нулевото равенство между двата тима във Варна, председателят на борда на директорите на домакините - Ерджан Шабан, е ударил футболист на гостите.

Според Стефанов, след мача представители на "Черно море" са нахлули в съблекалнята и са потърсили саморазправа, а футболистите на "белите" не са могли да си тръгнат от стадиона минути след полунощ, въпреки че мачът завърши около 23:00 ч.

От "Черно море" обясниха, че футболистите са чакали да получат служебния си таблет и за това не са напуснали спортното съоръжение, а не заради тълпи от недоволни фенове. 

След скандала и спречкването в тунела, в което домакините отричат да е имало удар от страна на Шабан, играчите на "Славия" са излезли на терена и са се конфронтирали с останалите по трибуните фенове и възрастния администратор на "Черно море", като дори е имало заплахи за живота му. 

За да предотврати по-сериозни сблъсъци, в разтърваването се е включил и треньорът на вратарите на "Славия" Радостин Станев.

"Не е имало бой!", заявиха категорично от "Черно море".