на живо

Честит да си, Златан! Сръбски фолк, вкусотии и купон до зори (ВИДЕО)

Ибрахимович за подари златен автомобил за юбилея

Земята направи 40-та обиколка около Златан Ибрахимович преди ден (3 октомври) и по този повод футболистът на "Милан" организира парти, за което ще се говори поне няколко седмици. 

В луксозен хотел в центъра на Милано шведът събра своите гости, които още с влизането разбраха къде са попаднали. Навсякъде - от стените, тавана, мебелите, грееше образът на Златан. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nada Topcagic (@topcagicnada)

От публикации в социалните мрежи стана ясно, че Ибра е нагостил своите приятели с рибни специалитети. 

Те пък го изненадаха с подаръци. Специално за рождения ден на шведа с босненски корени в Милано пристигна певицата Нада Топчагич. Нейната песен "Утро е" се превърна във визитна картичка на Златан, като той дори я използва при излизането си на сцената на фестивала "Сан Ремо". 

Шведът беше посрещнат с аплодисменти от гостите си. Самата Топчагич се отчете с два портрета на Златан върху дърво, изработени ръчно от сръбски майстор.

Освен съпругата на Златан - Елена, и децата му, на партито бяха всичките му съотборници в "Милан", които му "подариха" победа над "Аталанта" в последния мач от Серия "А". Нападателят все още се възстановява от контузия и не игра в мача.

От Манчестър пък пристигна Пол Погба - бившият съотборник на шведа в "Манчестър Юнайтед". 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nada Topcagic (@topcagicnada)

Самият Ибрахимович не изневери на традицията и си купи... златно "Ферари". За всеки свой рожден ден футболистът си подарява по един мощен автомобил с колекционерска стойност. През миналата година той се оборудва с "Порше", а преди това - с друго "Ферари". В гаража си Златан има още "Волво", "Мазерати" и "Ауди".