на живо

Четирите клуба, които Меси следва в "Инстаграм"

Единият от тях ще ви изненада

Лионел Меси има над 164 000 фена в "Инстаграм", но следва едва 230 акаунта, от които четири на футболни клубове. Може ли активността му в социалните мрежи да ни даде насока къде ще продължи Меси кариерата си?

Разбира се, в списъка на Ла Пулга попадат настоящите му работодатели от "Барселона", но аржентинецът буквално опитва да спре да ги следва в реалния живот, след като изпрати факс, чрез който уведоми за желанието си да напусне.

Шесткратният носител на "Златната топка" следва и родния си "Нюелс Олд Бойс", където иска да окачи бутонките. Според "Оле" Лео вкарал 234 гола в 176 мача в Аржентина между 1994 и 1999 г., преди да поеме към прочутата школа на "Барса" Ла Масия.

Меси обаче е последовател и на "Манчестър Сити". Тимът на Пеп Гуардиола и Серхио Агуеро е фаворит за подписа на аржентинеца.

Странно, но факт - Меси следва и... "Челси". Бившият английския национал Рио Фърдинанд първи заговори за интерес на лондончани към звездата на "Барселона". "Сините" обаче вече похарчиха над 140 млн. евро за трансфери, близо са и до подписа на Кай Хавертц от "Байер" срещу 100 млн. евро. Всичко сякаш отдалечава Меси от "Стамфорд Бридж", но самото напускане на Меси доскоро изглеждаше в сферата на фантазиите, така че няма невъзможни неща.