на живо

Човекът-жираф прекъсна мача на „Арсенал” (ВИДЕО)

Най-новият комикс герой изскочи на стадиона само по боксерки

Сблъсъкът между „Сътън” и „Арсенал” (0:2) за ФА Къп ще се помни дълго. И то не само заради 125-килограмовият резервен вратар на домакините Уейн Шоу, който невъзмутимо похапна пай на пейката.

Двубоят бе прекъснат за кратко от фен, който нахлу на терена с…маска на жираф. Оскъдно облечен само с боксерки, той излезе на голямата сцена в началото на първото полувреме. Ексцентрикът отдаде почит на талисмана на петодивизионната сензация в турнира – Жирафът Жени.

Малкото стюарди на стадион „Гендър Грийн Лейн” не успяха да укротят най-новия супер герой – смесица между човек и най-високото животно в света. Специалните сили на новия идол на милиони му позволиха необезпокоявано да навлезе на терена. Той обиколи звездите на „Арсенал” и се завърна победоносно сред останалите фенове на „Сътън”.

По-късно човекът-жираф бе изведен извън стадиона и арестуван от полицията - въпреки усилията на негов съучастник, също носещ маска на екзотичното животно, да се опита да го спаси от органите на реда.

Вчера Жирафът Жени празнува заедно с феновете една от най-великата вечери в историята на „Сътън”. Тя дори се снима с Гънързавъра – талисмана на „Арсенал”. Жени носи късмет на „Сътън” от януари 2009 г., когато започва да посещава „Гендър Грийн Лейн” при всеки домакински мач на отбора. Тя е известна като един от малкото талисмани от женски пол в професионалния футбол.