на живо

Джарета пред bTV: ЦСКА трябва да рискува, ако иска да победи "Рома" (ВИДЕО)

Гледайте последния мач на "червените" от Лигата на конференциите по bTV Action

Джарета пред bTV: ЦСКА трябва да рискува, ако иска да победи "Рома" (ВИДЕО)

Бившият спортен директор на ЦСКА Кристиано Джарета се надява "червените" да запишат успех срещу "Рома" в последния мач от Лигата на конференциите.

В интервю за bTV Джарета беше категоричен, че на футболистите на Стойчо Младенов няма да им бъде лесно, но пък те нямат и какво да губят.

"Миналата година ЦСКА победи "Рома" у дома, а за да повторят успеха отново, "червените" нямат право на грешки. Футболистите на Стойчо Младенов ще трябва да са напълно концентрирани, защото при най-малката грешна стъпка "вълците" ще ги накажат", смята Джарета, който беше част от ръководството на ЦСКА в периода 2019 - 2020 г.

Снимка: cska.bg

"Когато играеш в Европа, се изправяш срещу отбори, които са на по-добро ниво от това в българското първенство. В среща като тази трябва да рискуваш, ако искаш да стигнеш до положителен резултат. Но винаги има възможност и да сгрешиш. Футболистите на ЦСКА трябва да дадат максимума от себе си."

"Надявам се ЦСКА да победи "Рома", но ако направим сравнение между двата отбора, на хартия на "червените" ще им бъде трудно. Не трябва да забравяме, че във футбола няма невъзможни неща", добави италианският специалист.

"Червените" са последни в трета група и без шанс да продължат напред, докато залогът за римските "вълци" е много голям. Футболистите на Жозе Моуриньо се борят за първото място, като само точка ги дели от норвежкия "Бодьо Глимт", който гостува на "Зоря" Луганск.

Мачът в София е без значение за ЦСКА, но позитивен резултат би донесъл сериозни финансови приходи в касата на "армейците".

Не пропускайте ЦСКА - "Рома" тази вечер от 19:45 ч. пряко по bTV Action.