на живо

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ РИМ: Жозе Моуриньо говори пред bTV!

Специалния със специално интервю пред Флорина Иванова и оператора Борис Пинтев в навечерието на "Рома" - ЦСКА

bTV

Той е един от най-великите треньори в историята на футбола. Геният му се шлифова през европейски колоси като "Бенфика" и "Порто" в родината му, "Интер", "Реал" Мадрид, "Челси", "Манчестър Юнайтед", "Тотнъм" и "Рома".

Безпардонен, меко казано особен, понякога твърде нестандартен, а често пъти неразбран и недолюбван.

Снимка: bTV

Във визитката му стоят обаче 8 шампионски титли с 5 различни отбора. 2 пъти става носител на трофея в Шампионската лига с 2 различни отбора – "Порто" и "Интер". Два пъти избиран за треньор на годината в Португалия, три пъти мениджър на годината в английската Висша лига, два пъти е №1 сред треньорите на италианската Серия "А", треньор №1 на УЕФА.

Наградите му са безброй, а той е само един. И е Специален. Той е просто Жозе Моуриньо, който ненавижда да дава интервюта и чистосърдечно си го признава.

Снимка: bTV

Но и Моуриньо не успя да каже "не" на Флорина Иванова и застана пред камерата на оператора на bTV Борис Пинтев в навечерието на гостуването на ЦСКА на неговия "Рома" в Лигата на конференциите.

Гледайте първата част от интервюто на Моуриньо за bTV тази вечер в централната емисия новини и в спортните новини, а цялото интервю очаквайте по-късно днес в спортната секция на нашия сайт btvnovinite.bg.