на живо

Стойчо Младенов: Готови сме за битка. Дано съдийството е в полза на футбола (ВИДЕО)

Гледайте "Зоря" - ЦСКА в четвъртък от 19 ч. по bTV Action

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов смята, че "армейците" са готови за битка срещу "Зоря" Луганск. Наставникът се надява този път съдийството да бъде безпристрастно, а не както в първия мач между двата тима преди две седмици.

ЦСКА търси първа победа в Лигата на конференциите, а срещата утре вечер ще бъде излъчена на живо по bTV Action от 19:45 ч. Коментарното ни студио започва 45 минути по-рано.

"Ще се опитаме да подходим по начина, по който подходихме през първото полувреме в София. Нямам никакви притеснения за утрешната среща. Състезателите са възстановени на 100% и сме готови за битка", каза Младенов на пресконференцията преди двубоя.

"Не е в стила ми да коментирам съдийството. Не е моя работа да коментирам съдиите, но ми се иска съдийството да бъде коректно и никой от двата отбора да не бъде ощетен. Надявам се съдийството да бъде в полза на футбола."

"Вижда се, че няма натиск върху отбора да печели точки задължително от този мач, но в ЦСКА винаги е имало напрежение. Утре трябва да излезем, за да извлечем максимума от този мач. Ние трябва да противодействаме успешно на съперника, без значение с каква схема излезе и да сме готови за всяко предизвикателство, което противникът ни предложи."

"В определени моменти късметът не е на наша страна, но не можем да кажем, че в първия мач точките са ни обягнали. Всичко се решава от класата на играчите, защото понякога не играеш добре и индивидуалната класа на някой играч ти носи победата", завърши Стойчо Младенов.