на живо

Вилдсхут: Когато видях топката в мрежата, не знаех как да се зарадвам (ВИДЕО)

Нидерландецът отбеляза първия си гол за ЦСКА при загубата с 2:3 от "Рома"

Вилдсхут: Когато видях топката в мрежата, не знаех как да се зарадвам (ВИДЕО)

Нидерландецът Яник Вилдсхут, който отбеляза първото си попадение за ЦСКА при загубата с 2:3 от "Рома" в Лигата на конференциите, не скри радостта от дебютния гол, дошъл в 27-ия му мач с червения екип.

След двубоя Вилдсхут сподели, че стрелял силно заради разочарованието от всички пропуснати положения от началото на сезона и бил неподготвен за празнуването на попадението.

Снимка: Lap.bg

"От дълго време чакам този гол. Много е хубаво, че се разписах срещу противник като "Рома". Не успяхме да постигнем резултата, който искахме, но бяхме наясно, че ще бъде труден мач. Преди двубоя си казахме, че трябва да се наслаждаваме на играта, тъй като вероятно за някои това може да бъде последен мач в евротурнирите. Никога не знаеш какво може да ти се случи по-нататък.", каза Вилдсхут, който пристигна на "Армията" през лятото със свободен трансфер.

"Първото полувреме ни беше трудно. Радвам се, че влязох след почивката и вкарах първия си гол за ЦСКА. Мисля, че получих топката от Брадли (Мазику), не осъзнавах, че имам толкова свободно пространство около себе си. Завъртях се и единственото нещо, което си помислих бе да стрелям. Шутирах толкова силно заради разочарованието от всички предишни положения, при които не успях да вкарам. Когато видях топката в мрежата, не знаех как да се зарадвам. Но това е момент, който ще помня винаги!", заяви крилото на ЦСКА.

Снимка: Lap.bg