на живо

ЦСКА 1948 намали цената на билетите за мача с ЦСКА на Ганчев

Двата тима се изправят един срещу друг в първия кръг от новия шампионат

Lap.bg

Ръководството на новака в Първа футболна лига ЦСКА 1948 реши да намали цените на билетите за секторите "Б" и "Г" на националния стадион за първия си мач в елита. Тимът се изправя срещу ЦСКА на Гриша Ганчев на 7 август, а именно стойността на пропуските предизвикаха оживена дискусия.

Днес (6 август) стана ясно, че в страничните сектори феновете могат да присъстват срещу пропуск с цена 15 лв., а не както беше обявено преди това - 30 лв.

Цената на билет за сектор "В" остава същата - 40 лв.

В сектор "А" на националния стадион ще бъдат настанени само членове на сдружението ЦСКА 1948, които също ще трябва да платят 40 лв. Останалите места са пуснати за свободна продажба.

След като вчера (5 август) се появи информация, че билетите ще бъдат в продажба на високи цени, феновете на ЦСКА от стадион "Българска армия" реагираха веднага с декларация, в която нарекоха този ход на ръководството на съперника "гавра". Те все пак обявиха, че високите суми няма да ги спрат да подкрепят любимците си в първия мач от новия сезон.

На националния стадион "Васил Левски" могат да присъстват максимум 4000 зрители (във всеки сектор до 1000 човека), които трябва да спазват социална дистанция. Това е част от противоепидемичните мерки срещу коронавирус.