на живо

ЦСКА атакува Европа пряко по bTV Action и на сайта btvnovinite.bg

"Червените" излизат срещу черногорския "Титоград" в първия предварителен кръг на Лига Европа

Lap.bg

40 дни след края на сезон 2018/2019 дойде време за нови футболни емоции и то с европейски привкус. ЦСКА открива кампанията на българските клубове в турнирите на Стария континент. “Червените” се изправят срещу “Титоград” от Черна гора.

Първият мач ще се изиграе на стадион “Българска армия” и ще може да го гледате пряко по bTV Action, на VOYO.BG, както и безплатно на нашия сайт btvnovinite.bg от 20:00 ч.

Снимка: Lap.bg

 

Българският отбор ще излезе на терена като фаворит. Целта е ясна - изразителна победа, която да донесе комфорт на играчите и ръководството преди реванша в Подгорица. Треньорът на ЦСКА Добромир Митов разкри, че се надява да постигне благоприятния резултат с ранен гол, но не се заблуждава, че съперниците от своя страна ще се стремят към изненадата.

В “червените” редици ще липсва капитанът Николай Бодуров. Главният мениджър на тима - Стойчо Стоилов, заяви в предаването “Тази сутрин”, че причината е в това, че защитникът е пропуснал съществена част от подготовката за сезона заради контузия. Иван Турицов е с травма, а Борислав Чорбаджийски е наказан.

Тимът от Черна гора вече проведе една тренировка в София. Въпреки че съзнава ролята си на аутсайдер в двубоя, “Титоград” няма да се предаде без бой и също ще направи всичко възможно да победи и да изненада футболните фенове.

Снимка: Lap.bg

Треньорът Драголюб Джуретич застана начело на “романтиците” преди месец и това ще бъде първото му голямо изпитание, което се надява да прескочи с добра оценка. 

В отбора имат и нов лидер - опитният нападател Радомир Джалович, който е бил част от "Риека" и "Цървена звезда". След като "Титоград" се раздели със съществена част от играчите си, той ще се нагърби със задачата да води тима към мечтана победа.

Срещата от първия предварителен кръг на Лига Европа между ЦСКА и "Титоград" може да гледате пряк по bTV Action, на VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg пряко от 20:00 ч. днес (9 юли).