на живо

ЦСКА и "Лацио" започнаха война с... транспаранти (ВИДЕО)

Двата отбора си разменят обиди от трибуните и по време на дербита

Феновете на футболните ЦСКА и "Лацио" започнаха война, а бойните средства са транспаранти, които двете агитки издигат по време на мачове.

Първи реагираха "червените", които по време на дербито с "Левски" от 23-ия кръг на Първа професионална лига, заявиха писмено, че отношенията между привържениците на италианския гранд и тези на съперниците им на терена са... хомосексуални.

Снимка: Lap.bg

Агитката на "Левски" и тази на "Лацио" са доста близки и често си гостуват по трибуните при важни мачове. Италианските привърженици бяха на националния стадион "Васил Левски" и за 100-годишния юбилей на "сините". 

Двете фенски групи често си сътрудничат и извън стадиона, в боеве с противникова агитка.

За това привържениците от Рим веднага реагираха с друг транспарант. 

По време на дербито срещу "Милан" в полуфинала за Купата на Италия, завършил 1:1, запалянковците на "орлите" заявиха - "Феновете на ЦСКА София и "Милан", вие сте повече ютубъри, отколкото хулигани".

Снимка: Lap.bg

Привържениците на "Лацио" се прицелиха в атрактивните хореографии, които двата отбора правят, и намекнаха, че с тях целят само повече последователи и гледания в социалните мрежи, а не и истинска подкрепа към отбора.

"Червените" от стадион "Българска армия" например станаха изключително популярни по цял свят с работата им по хореографията от 2015 г., когато използваха мотиви от "Междузвездни войни".

Тагове:

ЦСКА Лацио