на живо

ЦСКА победи ЦСКА 1948 в мач с шест гола и два червени картона

Успех с 4:2 в мача от Първа лига

Lap.bg

ЦСКА победи с 4:2 ЦСКА 1948 в мач от първия кръг на новия шампионат. Играчите на Любослав Пенев стигнаха до обрат, след като в началото на второто плувреме изоставаха с 1:2. Домакините завършиха срещата с 10 души заради втори жълт картон на Лазар Марин. Гостите от "Армията" пък доиграха двубоя без треньора си.

Пенев си позволи да ритне една топка по посока на терена, а главният съдия Владимир Железов му вдигна втори жълт картон и го изгони. 

Снимка: Lap.bg

Точно както и през миналия сезон, двата тима направиха интересен мач още на старта. ЦСКА откри резултата в 29-ата минута, но след почивката ЦСКА 1948 обърна с две попадения на Ивайло Чочев в 47-ата и 57-ата минута от дузпа.

Снимка: Lap.bg

Попадение на Амос Юга в 72-ата възстанови равенството, а шест минути преди края Юрген Матей се разписа от дузпа, отсъдена след преглед със системата за видеоповторения. Ситуацията донесе червен картон за Лазар Марин от ЦСКА 1948, тъй като се оказа, че е играл с ръка.

В края на мача беше изгонен и треньорът на ЦСКА Любослав Пенев. В добавеното време на срещата Жорди Кайседо оформи крайното 4:2.