на живо

ЦСКА отвори сектор "Г" след две години ремонти

5 лева струва билет за мача с Ботев тази вечер

БГНЕС

Ръководството на ЦСКА официално оповести отварянето на част от трибуната на ултрасите на клуба сектор "Г". Това стана едва в деня на дербито срещу Ботев, което ще се играе от 18.45 тази вечер. Ремонтните дейности по трибуната продължиха над две години, като все още не са напълно завършени и секторът ще бъде отворен наполовина за срещата с Ботев. Феновете на "червените", които искат да подкрепят отбора от това място, ще трябва да заплатят 5 лева за билет. Притежателите на сезонни абонаментни карти за сектор "Г" ще влизат през 10 блок.


Ето какво пише по темата в официалния уебсат на ЦСКА:

Армейци,

Вече са в продажба билети за мача ЦСКА –Ботев Пловдив, който ще се играе днес от 18:45 часа на стадион "Българска армия".

Врати отново отвори легендарният и любим наш сектор Г! Нека подкрепим червените в дербито срещу Ботев Пловдив и напълним Северната трибуна!

Билет може да закупите от фен магазина на "Армията", а касите на стадион „Българска армия” до фен магазина и "Спортна София" ще отворят в 15:30 часа и ще затворят в 19:45 часа.

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние, няма да бъдат допуснати. Децата до 14-годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.    

Цени на билетите:

-              сектор А – 10 лева

-              сектор В – 7 лева

-              сектор Г – 5 лева

-              сектор Б (гости) – 8 лева


Картодържателите с абонаментни карти за сектор Г ще влизат през вход 10.

Желаещите да наблюдават мача от VIP-ложа могат да закупят билет от административната част на „Армията”, Търговския отдел на 1-ия етаж, 4-та стая. Цената на пропуска е 50 лева, която включва безплатни напитки и кетъринг. За допълнителна информация –02/ 866 89 03.

 

Тагове:

цска