на живо

ЦСКА победи категорично "Лудогорец", феновете цял мач освиркаха Десподов

"Армейците" са на второ място в класирането

Lap.bg

ЦСКА спечели с категоричното 4:1 домакинството си на шампиона "Лудогорец" в мач от плейофите на първата шестица във футболното ни първенство. С този успех "армейците" събраха 59 точки на втората позиция и са на три пред "Локомотив" Пловдив, който обаче е с мач по-малко.

Пред уикенда двата тима излизат в директен сблъсък за сребърните медали в Първа лига.

Снимка: Lap.bg

През целия двубой на "Българска армия" нападателят на "Лудогорец" Кирил Десподов бе бурно освиркан и обиждан от феновете по трибуните. Привържениците все още не могат да простят на бившия си играч за трансфера в Разград. Към терена дори летяха и бутилки.

Снимка: Lap.bg

ЦСКА бе ефективен в атака, докато за целия мач "орлите" отправиха само един точен удар. Това е най-категоричната победа на "армейците" срещу "Лудогорец".

Резултатът бе открит от Юрген Матей още в 4-ата минута. В началото на второто полувреме Бисмарк Чарлс покачи на 2:0. Сисиньо върна едно попадение в 60-ата минута, но две по-късно Мено Кох вкара за 3:1.

В добавеното време шампионите останаха и с човек по-малко заради два жълти картона на Мавис Чибота. След това влезлият като резерва Жорди Кайседо се разписа от дузпа за крайното 4:1.