на живо

ЦСКА представи отбора с голеада на "Българска армия" (ГАЛЕРИЯ и ВИДЕО)

"Червените" разбиха македонския "Шкендия" с 8:1

ЦСКА разгроми македонския "Шкендия" Тетово с 8:1 в контрола, играна на стадион "Българска армия". Това бе последната проверка на "армейците" преди старта на пролетния полусезон в Първа лига.

Преди мача официално беше представен и отборът за втората част от първенството. ЦСКА се подсили с 4 нови попълнения през зимния трансферен прозорец - Николай Бодуров, Фернандо Каранга, Кевин Меркадо и Кевин Кубемба.

Срещата започна повече от любопитно. Още в 5-ата минута Бойку от състава на "Шкендия" бе изгонен с директен червен картон заради удар с лакът. Македонците все пак направиха "смяна" и останаха на терена с 11 души. Те дори успяха да поведат в 16-ата минута, когато Ибраими откри резултата за 0:1. ЦСКА отвърна на попадението с цели шест във вратата на гостите за едва 15 минути игра.

Първо Рафаел Перес изравни след грешка в отбраната на "Шкендия", а след това се разписаха Александър Дюлгеров, новото попълнение Фернандо Каранга, Руи Педро и на два пъти Рубен Пинто за 6:1 до почивката.

През второто полувреме "червените" вкараха "само" 2 гола. В 67-ата минута Кирил Десподов се разписа, а в 73-ата Кевин Мекадо оформи крайното 8:1 за "червените".

Това бе шеста контрола за ЦСКА и първа на българска земя. "Червените" изиграха пет мача на лагера си в Испания и записаха победа, равенство и три загуби.

"Армейците" стартират в шампионата с гостуване на ‘’Черно море” във Варна на 19 февруари.