на живо

ЦСКА пристигна в Украйна. Феновете с куп забрани в Запорожие

Гледайте мача на "червените" срещу "Зоря" на 15 август от 19:30 ч. пряко по bTV Action

bTV

Футболистите и ръководството на ЦСКА вече пристигнаха в Украйна, където утре (15 август) ще се изиграе реваншът между "червените" и "Зоря" Луганск от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Срещата може да наблюдавате пряко по bTV Action, на VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg от 19:30 ч.

"Червените" тръгнаха от София без двамата си капитани - Николай Бодуров и Рубен Пинто, които останаха извън състава и за предния мач заради нарушаване на дисциплината.

Компания на играчите в самолета правеха куп легенди на "червения" клуб - Димитър Пенев, Петър Жеков, Димитър Якимов, Пламен Марков и Георги Велинов, както и фенове.

Снимка: bTV

Очаква се тимът на ЦСКА да бъде подкрепян от 600 привърженици на стадиона в Запорожие, а билетите за тях да са с цена малко над 1 евро.

Отборът на "Зоря" не провежда домакинските си мачове в Луганск, тъй като градът беше арена на военни сблъсъци между украинската армия и проруски сепаратисти доскоро. За това срещите се играят на над 400 км от там.

Въпреки че Запорожие попада в мирна зона, домакините предупредиха привържениците да не напускат хотела си, тъй като местните националисти не са добре настроени към българите. Също така на гостуващата агитка трябва да избягва да говори на руски и да използва английски език. Не е препоръчително да се заговарят местни жители и да се посещават заведения. 

Първата среща между ЦСКА и "Зоря" Луганск завърши 1:1.

Вторият мач ще се изиграе на 15 август и ще бъде предаван пряко по bTV Action, на VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg от 19:30 ч.