на живо

ЦСКА привлече двама от “Уотфорд”

Джером Синклер и Адалберто Пенярена пристигат под наем на “Българска армия”

ЦСКА обяви, че към тима се присъединяват двама футболисти от английския “Уотфорд”. Джером Синклер и Адалберто Пенярена ще играят за отбора от стадион “Българска армия” под наем за 1 сезон. Очаква се те да пристигнат у нас във вторник (6 октомври).

“Джером Синклер е на 24 години и е продукт на школата на “Ливърпул”, като има записани и официални мачове с екипа на „мърсисайдци“. През януари 2016 година футболистът е трансфериран в “Уотфорд”, след което е преотстъпван последователно на “Бирмингам”, “Съндърланд”, “Оксфорд“ и холандския “Венло”. Синклер е бивш юношески национал на Англия.

Адалберто Пенярена Маестре е 23-годишен, настоящ национал на Венецуела, но притежава испански паспорт. Той акостира в “Удинезе” през 2015 г. и веднага е даден под наем на “Гранада”, където прави отлични мачове в Примера дивизион и отбелязва 5 гола. След това е продаден на “Уотфорд”, а от 2016-та година насам е обличал екипите на “Гранада”, “Удинезе”, “Малага” и белгийския “Ойпен”. Пенярена е световен вицешампион за младежи с Венецуела на Мондиала през 2017-та година, а за ‚А“ отбора на родината си е записал 15 срещи“, представят новите си попълнения от ЦСКА.

Очаква се до часове “червените” да обявят раздялата си с голмайстора Али Соу, който трябва да премине в “Дижон”. Трансферният прозорец във Франция затваря в 1:00 ч. след полунощ.