на живо

ЦСКА продължава без грешка след минимален успех над "Черно море"

Жорди Кайседо бе точен за "червените"

Lap.bg

ЦСКА продължава без загуба в Първа лига. "Червените" спечелиха с 1:0 гостуването си на "Черно море" в мач от шестия кръг на родния шампионат.

На стадион "Тича" във Варна единственото попадение отбеляза Жорди Кайседо в 61-ата минута. "Моряците" завършиха мача с намален състав, тъй като Зе Гомеш бе изгонен след два бързи жълти картона.

"Армейците" са с три победи в три мача от началото на сезона, докато за "Черно море" това бе първа загуба.

Треньорът на гостите Стойчо Младенов бе направил пет промени в стартовия състав в сравнение със срещата с "Виктория" Пилзен преди няколко дни.

Снимка: Lap.bg

Попадението за ЦСКА се получи след добра комбинация между Мазику и Кери на левия фланг. Последва центриране на ирландеца по земя, Атанасов не посегна към топката и намиращият се зад него Кайседо нямаше как да пропусне от два метра.

В 73-ата минута самостоятелен пробив на Цветомир Панов за малко не доведе до изравнителен гол, но сантиметри не достигнаха на Гомеш да засече паса на своя съотборник. Таранът продължи да гони топката и в опита си да я отнеме, фаулира грубо Мазику, за което получи втори жълт и респективно червен картон.