на живо

ЦСКА продължава преговорите за присъствие на привърженици по време на мача със "Зоря"

Очаква се решението на здравните власти да бъде оповестено в началото на следващата седмица

Lap.bg

Ръководството на футболния ЦСКА продължава преговорите със здравните власти с надежда, че ще получат разрешение на мача им от груповата фаза на Лигата на конференциите срещу "Зоря" Луганск в четвъртък (21 октомври). 

Отговорът се очаква в началото на следващата седмица. Това обявиха "червените" на своя сайт.

Снимка: Lap.bg

От 14 октомври влязоха в сила правилата, че на спортни събития в София няма да могат да присъстват фенове. Причината е повишеният брой на заразените с коронавирус.

От ЦСКА заявиха, че ще поискат на стадиона за мача да присъстват зрители с ваксина или с отрицателен PCR/антигенен тест. 

"ЦСКА продължава да работи с представители на Министерството на здравеопазването и на Столичната регионална здравна инспекция, за да можем да позволим достъп до трибуните на зрители с активна ваксина или отрицателен PCR/антигенен тест за двубоя със "Зоря" Луганск от Лигата на конференциите в четвъртък. Очакваме тяхното официално решение в началото на следващата седмица", пишат "червените". 

Снимка: Lap.bg

"Червените" припомнят на феновете, че днешния мач (17 октомври) срещу "Ботев" Пловдив от Първа лига ще се играе пред празни трибуни.