на живо

ЦСКА разтрогна с Борис Галчев и Анатолий Господинов

Двамата се разделят с клуба по взаимно съгласие

Lap.bg

Ръководството на ЦСКА се раздели с двама от футболистите си, съобщиха от клуба на официалния си сайт. През предстоящия сезон Стамен Белчев няма да може да разчита на бившия капитан на "червените" Борис Галчев и вратаря Анатолий Господинов. 

Двамата играчи стават свободни агенти, след като разтрогнаха договорите си с клуба по взаимно съгласие. Галчев и Господинов бяха в титулярния състав на настоящия треньор на "Нефтохимик" Бургас - Христо Янев, с който спечелиха Купата на България през сезон 2015/2016. 

"Армейци,

Днес по взаимно съгласие бяха разтрогнати договорите на състезателите Анатолий Господинов и Борис Галчев. Ръководството и спортно-техническият щаб на Професионален футболен клуб ЦСКА пожелават на Анатолий и Борис бъдещи успехи!", написаха от клуба.

Раздялата с Галчев бе напълно очаквана. Първоначално той бе отстранен от отбора, а след това бе извън игра в продължение на 2 месеца. Впоследствие полузащитникът се появи в няколко мача за "червените" като резерва. 

Преди зимната пауза стана ясно, че решението за отстраняването на Борис Галчев от отбора е взето лично от собственика на "червените" Гриша Ганчев.

Третият вратар Анатолий Господинов пък няма нито един мач за ЦСКА през настоящия сезон.