на живо

ЦСКА: С роден победител като Любо Пенев най-доброто тепърва предстои

"Червените" с пълна подкрепа за треньора

Lap.bg

Пълна подкрепа от ЦСКА за треньора Любослав Пенев. "Червените" излязоха със съобщение на официалния си сайт, само часове след като той съзря вътрешна атака и опит за дестабилизация на клуба. "Армейците" обявиха, че "собствениците, оперативното и техническо ръководство, както и служителите" са зад Пенев.

"Категорично заявяваме позицията си, че сме зад Любо Пенев и силно вярваме, че с роден победител като него начело най-доброто за клуба ни тепърва предстои... Всички ние, нито за миг не сме се съмнявали, че легенда, харизматична и авторитетна личност като него са правилният избор да бъде начело на ЦСКА"

"Доброжелателите" ни обаче не мислят така. Ровят, лъжат, фантазират, интригантстват. Прекалено са малки и нищожни, за да им обръщаме специално внимание", пишат от ЦСКА.

Снимка: cska.bg

По-рано днес, на пресконференцията си преди първия двубой с латвийския "Лиепая" в Лигата на конференциите, Пенев заяви, че в клуба има човек или хора, които изнасят информация и може да навредят на отбора: "Това е информация, филтрирана към определени журналисти, от хора, които работят в ЦСКА, получават заплати в ЦСКА, но работят срещу клуба и само и единствено в свой личен интерес. Това е моето заключение. Този или тези, които изнасят тази информация, не са от ЦСКА."