на живо

ЦСКА се подсили с играч на "Ювентус" (СНИМКИ и ВИДЕО)

"Червените" следят изявите му от години

ЦСКА финализира трансфера на офанзивния халф Стефано Белтраме от "Ювентус". Ръководството на "армейците" се разбра с "бианконерите" да откупи състезателните права на плеймейкъра, който през есента бе част от "Б“ отбора на торинския гранд. 

Футболистът премина успешно медицински прегледи и подписа своя личен договор с клуба. Във вторник той ще се присъедини към подготовката на новите си съотборници в Марбея.

Стефано Белтраме е юноша на "Новара", роден на 8 февруари 1993 г. През 2011 г. е привлечен в академията на "Ювентус", където помага на младежката формация да спечели титлата и няколко други трофея. Потенциалът и изявите му са забелязани от наставника на мъжете Антонио Конте, който го взима в представителния отбор. Белтраме става част от звезден тим, в който личат имената на Буфон, Пирло, Погба и Анелка и много други известни футболисти. През сезон 2012/13 той успява да дебютира в Серия "А" и да спечели титлата в Италия. В този период записва 20 срещи и 7 попадения за юношеските и младежки формации на родината си. След това "бианконерите" го преотстъпват последователно на "Бари", "Модена", "Про Верчели" и "Порденоне". Следват силно представяне на холандска земя с екипите на "Ден Бош" и "Го Ахед Ийгълс", където за три години изиграва близо 100 мача, записвайки 22 гола и 17 асистенции.

Тагове: