на живо

ЦСКА срещу "Левски" в последното необикновено дерби за 2020 г.

Срещата ще бъде без публика

Lap.bg

ЦСКА приема "Левски" в последния мач за двата тима преди зимната пауза. Дербито трябваше да се изиграе през ноември, но заради бум на заразени с COVID-19 в състава на "сините", бе отложено.

В щаба на "червените" лъха настроение и увереност. След пристигането на Бруно Акрапович "армейците" повишиха нивото си, победиха "Рома" с 3:1 в София и продължават с добрите резултати в Първа лига, които са съпътствани с пет поредни успеха. Съвсем логично, ЦСКА е определян като фаворит в двубоя срещу "Левски".

От другата страна е доста по-различно. Славиша Стоянович бе приветстван с отворени обятия на "Герена" и след първа хубава победа срещу претендента за титлата "Локомотив" Пловдив, "сините" записаха няколко слаби резултати.

В момента ЦСКА е на трета позиция в първенството с 30 точки, докато "Левски" е 9-ти - с едва 15 от 15 мача.

Само преди ден от лагера на "Левски" дойде първа добра новина от много време насам. Клубът обяви привличането на дългоочаквания генерален спонсор - австрийската строителна компания "Щрабаг". Надеждите са, че това ще донесе стабилност и промяна, за да може след зимната почивка отборът да играе по-добре.

Снимка: Lap.bg

Срещата тази вечер на стадион "Васил Левски" ще се играе при закрити врата заради мерките срещу разпространението на COVID-19.

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на efbet.com