на живо

ЦСКА в повторен опит да опитоми "Рома" (АНКЕТА)

"Червените" излизат за последния си мач от Лига Европа днес (10 декември)

Reuters

ЦСКА е в трескаво очакване на своето последно европейско предизвикателство за сезон 2020/2021. Днес (10 декември) "червените" приемат италианския гранд "Рома" в среща от шестия кръг на груповата фаза на Лига Европа.

Ще успее ли ЦСКА да победи "Рома"?

Тимът от стадион "Българска армия" вече изпусна шанса си да се класира за пролетните елиминации във втория по сила европейски клубен турнир. "Рома" пък няма как да бъде свален от първото място в групата.

Снимка: Lap.bg

"Червените" вече веднъж изненадаха 3-кратния шампион на Италия. Мачът на негостоприемния стадион "Олимпико" завърши 0:0, като българският отбор се представи достойно.

Днес нещата в ЦСКА са различни. "Червените" са доста по-уверени при новия си треньор Бруно Акрапович. Той пък няма проблеми с контузени и наказани футболисти, така че ще може да използва цялата си бойна сила срещу съперника от Италия.

Снимка: Lap.bg

В "Рома" ще се възползват от факта, че са сигурни участници на 1/16-финалите. Пауло Фонсека даде почивка на основни играчи и ги остави в Италия, но заяви, че това не означава, че няма да се бори за победа. 

Ще успее ли ЦСКА да вкара първи гол и да запише първа победа в Лига Европа през сезона? Предстои да разберем!