на живо

ЦСКА загря за "Левски" с разгром над македонци (ВИДЕО И ГАЛЕРИЯ)

"Армейците" победиха "Пелистер" с 4:0 в контролна среща

ЦСКА разгроми гостуващия македонски "Пелистер" с 4:0 в контролна футболна среща, играна днес на стадион "Българска армия".

Възпитаниците на Едуард Йорданеску имаха превъзходство, особено през първото полувреме, в което взеха класически аванс.

В състава на гостите от Битоля като титуляри започваха трима българи Милен Василев, Мартин Ковачев и Димитър Илиев. Именно Ковачев извърши нарушение срещу Руи Педро в наказателното поле и Арсенио Нунеш откри резултата от отсъдената дузпа в 16-ата минута.

Густаво Кулма удвои с глава в 26-ата минута след центриране на Диого Виана от дясно, а две минути по-късно Педро направи 3:0 с хубав удар от границата на пеналта. Виана от пряк свободен удар оформи крайното 4:0 в 56-ата минута.

Впоследствие на терена за домакините се появиха реабилитираният капитан Борис Галчев и нападателят Преслав Йорданов.

Галчев се завърна в игра за първи път, след като беше отстранен от представителния отбор в средата на миналия месец заради заради системно нарушаване на вътрешния правилник.
Йорданов пък отново е на разположение, след като се възстанови от контузия на коляното, която получи на 20 август в мача за първенство срещу "Пирин" в Благоевград.

Кадри от срещата, както и какво сподели наставникът на ЦСКА Едуард Йорданеску след последния съдийски сигнал, вижте във видеото: