на живо

Да тренираш с братя Пулеви (ВИДЕО)

Кубрат и Тервел изнесоха открит урок на десетки деца в Калифорния

Десетки деца, много от които българчета, се събраха на тренировка с Кубрат и Тервел Пулеви в Лос Анджелис. Любимите братя на спортна България изнесоха открит урок в една от най-известните зали за бокс в щата Калифорния Wild Card Boxing Club – академията за таланти на легендарния американски треньор Фреди Роуч.

Тънкостите в техниката при нанасяне на удари, както и прочутия специалитет на боксьорите – скачането на въженце бяха само част от арсенала, с който Пулеви спечелиха сърцата на малчуганите.

Накрая, за награда, всички похапнаха сладолед. Автографите и снимките за спомен продължиха повече от час, а Кубрат и Тервел отправиха и специално послание към американската публика, която ще има шанса да ги гледа за първи път в официални срещи отвъд океана. Това ще се случи в събота вечерта в "Хангара" в Коста Меса.

Кобрата атакува 27-мата си победа на професионалния ринг в тежка категория, а негов съперник е Богдан Дину. Битката с румънеца е "черешката на тортата" в боксовата гала на новата промоутърска агенция на братя Пулеви – Top Rank.

Американецът Мич Уилямс пък ще се изправи срещу Тервел Пулев, като и двата двубоя на българите ще бъдат излъчени по ESPN. По-малкият от братя Пулеви е твърдо решен за запише 13-ти пореден успех при професионалистите в полутежка категория и да се изкачи още по-напред в световната ранглиста, където в момента е №49.