на живо

Дългоочакваният реванш за Копривленски

Срещата на българския кикбоксьор може да гледате пряко по RING от 12:00 ч.

Instagram

Време е за реванш! Българският кикбоксьор Стоян Копривленски ще има възможност да се изправи срещу Джош Джонси в гала вечерта на престижната верига Glory в Шънджън, Китай. 

Сблъсъка може да гледате пряко по RING от 12:00 ч. днес (7 декември).

Всичко е готово за срещата, за която българинът мечтаеше от март 2018 г. Тогава той се изправи срещу канадеца за първи път, но загуби с 1:2 съдийски гласа. Този път Копривленски е уверен - победата ще е за него.

Единственият роден представител във веригата Glory ще се качи на ринга за 8-ми път в гала вечер на престижната организация. Активът му до момента е 4 победи (2 с нокаут) и 3 загуби. В последния си мач през юни Копривленски впечатли с победа над Мохамед Джарая. След това обаче трябваше да обърне внимание на здравето си. 

Контузия в лявата ръка го изпрати в принудителна почивка. Той обаче не се отчая, а за отказване и дума не може да става! Копривленски е напълно възстановен и видимо в отлична форма след тренировките в България и Холандия под ръководството на един от най-големите специалисти в кикбокса – Майк Пасение. 

Неговият съперник Джонси също има солиден актив в Glory - 9 победи (5 с нокаут) и 7 загуби. Официалното претегляне преди срещата показа, че канадецът е по-лек с 300 грама от българина, носещ прозвището Снайпера.

 
 
 
View this post on Instagram

Fully Charged #GLORY73 #FIGHTDAY #SHENZHEN #JJ

A post shared by Josh Jauncey (@joshjauncey) on

Очаква се двубоят да бъде изключително оспорван и зрелищен. Джонси е на 4-то място в ранглистата в лека категория (до 70 кг), докато Копривленски е 5-и. Залогът в мача не е само чест! Победителят ще е една крачка по-близо до титлата, която е притежание на Марат Григорян.

Ще успее ли Снайпера да вземе реванш?

Гледайте днес (7 декември) от 12:00 ч. пряко по RING!