на живо

Дълговете на "Левски" възлизат на близо 23,6 млн. лева

"Сините" публикуваха финансовия си доклад за 2018 г.

В навечерието на Общото събрание на футболен клуб "Левски", на сайта на "сините" бе качен финансовият доклад на клуба за 2018 г.

Задълженията на "Левски" към фирми и държавата за изминалата година възлизат на 23,565 млн. лева. А всичко, което клубът притежава, се оценява на 10 млн. по-малко. Натрупаните загуби в капитала на дружеството през годините към днешна дата са повече от 40 млн. лева, а за миналата година - малко над 4 млн.

Под документа е подписан Красимир Иванов. Както е известно, бившият изпълнителен и финансов директор на "сините" вече не е на работа на "Герена".

През 2018 г. са намалели приходите от спонсорство и реклама, тези от УЕФА, както и от карти, билети и продажби на футболисти.

Документите ще бъдат предоставени на акционерите в ПФК Левски по време на утрешното събрание. То е с начален час 10:00 и ще се проведе в зала 6 на НДК.

Гледайте на живо на нашия сайт btvnovinite.bg, както и на страницата ни bTV Спорт във "Фейсбук", всичко най-интересно преди, по време и след Общото събрание на "Левски". Прякото ни предаване започва утре в 9:45 ч.