на живо

Дамбраускас: В Англия за тези мачове казват, че носят по 6 точки

"Лудогорец" победи ЦСКА с 1:0 в дербито за върха

Треньорът на "Лудогорец" Валдас Дамбраускас логично остана доволен след успеха с 1:0 над ЦСКА в дербито за първото място в класирането. След победата в Разград "орлите" се откъснаха на върха, като вече са с 6 точки пред "армейците".

"В Англия казват, че това е мач за шест точки, но в крайна сметка взимаш само три. Всеки мач е важен, когато се бориш за титлата. В сряда ни предстои нова среща. Трябва да се възстановим по най-бързия начин. Беше двустранен двубой. През първото полувреме играхме така, както искахме. През второто отворихме зоните в атака. Не ми хареса това, което видях през второто полувреме, защото нямахме ритъм. За моя отбор трябва да се направи подобрение в това отношение. До последно треперихме. Имахме преднина и нямаше нужда да атакуваме. Вярвам в това, което правим. Необходимо ни е време, но няма паника. Вярвам, че в бъдеще ще се подобряваме", каза още Валдас Дамбраускас.

Снимка: Lap.bg

"Червените" загубиха за първи път под ръководството на Бруно Акрапович, като "орлите" прекъснаха серията от осем поредни успеха за столичани.